Inloggen    
 
Over ons/About us

Vacatures

Energy Matters is een vooruitstrevend adviesbureau voor vraagstukken over lokale energievoorziening in al zijn facetten: technologisch, economisch, commercieel/contractueel, organisatorisch en beleidsmatig. In een steeds complexere energiewereld helpen wij onze klanten met het vinden van integrale en toekomstbestendige maatwerkoplossingen. Onze speerpunten daarbij zijn energiebesparing en alle vormen van decentrale energieproductie, zoals warmte/kracht, biobrandstoffen, warmte/koude-opslag, geothermie, zonnewarmte, PV etc...

Onze klanten zijn bedrijven, instellingen, organisaties en overheden in alle sectoren. We lopen voorop in de markt met innovatieve ideeën en slimme oplossingen. Wij zijn een jonge, dynamische club van energie-experts waar geen opdracht hetzelfde is en waar veel ruimte is voor eigen initiatieven.

Typische kenmerken van Energy Matters zijn: Betrouwbaar, Creatief, Scherpzinnig en Betrokken.

Stages

Energy Matters heeft veel projecten die zich lenen voor een stage-opdracht. Heb je een leuk idee voor een stage of wil je in stage-verband ervaring opdoen bij Energy Matters op één van onze lopende projecten? 

Op dit moment zoeken wij een student met kennis van HVAC (Installatietechniek of vergelijkbaar) die ervaring op wil doen met gebouw inspecties en energie-audits. Het betreft een oriënterende stage van 3-6 maanden.

Stuur je cv en een korte motivatie naar info@energymatters.nl.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Zzp-ers die actief zijn in advisering op het gebied van energiebesparing en duurzame opwekking kunnen zich aanmelden om op projectbasis ingehuurd te worden. Dan graag een c.v. en een beschrijving van kennis, ervaring en kwaliteiten per mail toezenden naar info@energymatters.nl.