Inloggen    
 
Over ons/About us

Medewerkers

Stijn Schlatmann
Projectmanager, verantwoordelijk voor beleid, advisering en voorlichting. Tevens directeur van Energy Matters.
Jan Grift
Senior consultant op het gebied van energievoorziening in de industrie en utiliteit. Speciale aandachtsgebieden: Toepassing van hoge temperatuur warmtepompen in de industrie.
Peter Steenbergen
Econoom en Consultant op het gebied van tarieven, energiebelastingen, subsidies, contracten en haalbaarheidsberekeningen.
Arjen de Jong
Senior consultant gebouwde omgeving. Integrale advisering beleid, techniek en organisatie. Speciale aandachtsgebieden: Verduurzaming woningvoorraad woningcorporaties en toepassing van brandstofcellen in de gebouwde omgeving.
Allan Hart
Consultant op het gebied van energievoorziening in de industrie en utiliteit. Speciale aandachtsgebieden: energiebesparing (middel)grote utiliteit en ontwikkeling en optimalisatie warmtenetten.
Sander Peeters
Consultant op het gebied van energievoorziening in de glastuinbouw. Speciale aandachtsgebieden: Energievoorziening met behulp van bio-energie.
Thijs Hoek
Consultant op het gebied van energievoorziening in de industrie en glastuinbouw. Speciale aandachtsgebieden: ontwikkeling rekenmodellen, optimalisatie industriële WKK, warmte- en koudesystemen
Jeroen Larrivee
Consultant op het gebied van energievoorziening in de gebouwde omgeving. Speciale aandachtsgebieden: toepassing en ontwikkeling van zonPV in de gebouwde omgeving.
 
Ron Bol
Consultant op het gebied van energievoorziening in de gebouwde omgeving. Speciale aandachtsgebieden: zonPV, geothermie en WKO
 

 

Elk project wordt ondersteund door het secretariaat. Neem contact op via: info@energymatters.nl

Natasja Visser
Betrokken bij de secretariële en financiële ondersteuning.
Coby Giezenaar
Verantwoordelijk voor de financiële - en projectadministratie.