Inloggen    
 
Onze diensten

Consultancy en advisering in de energievoorziening

Energy Matters biedt als adviesbureau ondersteuning in energieprojecten vanaf het eerste idee tot en met de realisatie, van een eerste haalbaarheidsscan tot een volledig aanbestedingstraject. Wij zijn onder andere werkzaam in de industrie, de glastuinbouw en de gebouwde omgeving.

Strategisch advies
De toekomstige energiemarkt biedt veel uitdagingen door de transitie naar duurzaam. Wij kunnen u bijvoorbeeld ondersteunen bij het toekomstbestendig maken van uw energievoorziening of het verduurzamen van uw vastgoed. Daarnaast kunnen we u inzicht bieden in de betrouwbaarheid en risico's van uw huidige energievoorziening. Ook voeren wij energie-audits uit of

Energie audits EED

Energy Matters kan u helpen om aan uw EED verplichting te voldoen. Heeft u een onderneming met meer dan 250 FTE? Of heeft de onderneming een jaaromzet van € 50 miljoen of meer en een jaarlijkse balanstotaal van meer dan € 43 miljoen? Dan is de energie-audit waarschijnlijk op u van toepassing. Lees meer.

Due diligence

Energy Matters biedt technische en economische due diligence ondersteuning zodat u inzicht krijgt in de technische en/of economische risico's van een overname van een bepaald energiesysteem of energieproject, zoals WKO systemen of warmtekrachtkoppeling systemen.

Haalbaarheidsonderzoek

Haalbaarheid en basis ontwerp van decentrale energievoorziening zoals warmtekrachtkoppeling (WKK), vergassingsinstallaties, seizoensopslagsystemen, gasturbines, warmtepompen, ORC installatie, stoominstallaties, warmtenetwerken etcetera. 

Diensten en producten 

Energy Matters heeft verschillende tools en producten tot haar beschikking om u van dienst te kunnen zijn, waaronder:

Onze klanten
Energy Matters is met name actief in de sectoren industrie, gebouwde omgeving en glastuinbouw. Een overzicht van onze klanten vindt u hier.