Inloggen    
 
Actueel
  

Nieuws van Energy Matters

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief

Tip: seminar ‘Europa eist energiebesparing van bedrijven’

Tip: seminar ‘Europa eist energiebesparing van bedrijven’

Graag attenderen wij u op het seminar ‘Europa eist energiebesparing van bedrijven’ dinsdag 22 september van 14.00 tot 16.30 te Amsterdam


Met de publicatie van staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur en Milieu in de Staatscourant 2015-20036 is invulling gegeven aan de Europese Energie Efficiency Directive (EED). Daarin is de verplichting opgenomen voor grote bedrijven om vierjaarlijks een energieaudit uit te voeren waarvan de eerste vóór 5 december 2015. De verplichting geldt voor bedrijven met meer dan 250 werknemers of meer dan 50 M€ omzet of een balanstotaal van meer dan 43 M€.  

In het een seminar wordt uiteengezet wat deze verplichting voor uw bedrijf betekent, met de nadruk op de eisen ten aanzien van vervoersmanagement. De bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10 in Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het seminar is onderdeel van de Dutch Green Building Week en wordt georganiseerd door de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied in samenwerking met Arcadis, ABN AMRO, gemeente Amsterdam, Omgevingsdienst IJmond en het Ministerie van Economische Zaken. 

U kunt zich hier inschrijven. Uiteraard kan Energy Matters u helpen om aan de verplichtingen om een energie audit uit te voeren te voldoen. Neem daarvoor contact op met Jan Grift. Zie ook onze factsheets op dit gebied:

Energie Audits 

Kosten-batenanalyse