Inloggen    
 
Actueel

Agenda - lezingen, seminars, workshop van Energy Matters en werkgroepen

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief

17 maart: Glastuinbouwdag 2017

17 maart: Glastuinbouwdag 2017

Energy Matters organiseert op vrijdag 17 maart 2017 haar jaarlijkse Glastuinbouwdag bij Autogrill in De Meern nabij Utrecht (voorheen AC De Meern). Toonaangevende sprekers gaan in op de laatste ontwikkelingen en slimme energie-innovaties binnen de glastuinbouw. We hebben voor u weer een interessant programma samengesteld. Geef u daarom snel op !   

Deze dag wordt jaarlijks druk bezocht door zo’n 150 bezoekers bestaande uit glastuinders en energiemanagers, bestuurders en beleidsmedewerkers van brancheorganisaties, leveranciers, adviseurs en energiebedrijven.   

Onderwerpen van de dag: 

Ingegaan wordt op een Energievisie voor de glastuinbouw, Smart Grid Westland, Profiteren van marktkansen met flexibel vermogen, Power-to-Heat & Power-to-Gas, Warmtenetten met restwarmte, aardwarmte en bio-energie. Betaalbare elektriciteitsopslag met FlowBattery, CO2 & warmte van Afvalcentrale AVR in Duiven voor glastuinders en 30% besparing met WKK, (LED-)belichting en zon-PV op gelijkspanning! En tot slot de WKK-Barometer.   

Bijgevoegd het programma en inschrijfformulier maar u kunt zich ook via info@energymatters.nl aanmelden middels het inschrijfformulier. De kosten voor deelname aan deze inspirerende dag zijn voor glastuinders € 95 en € 150 (excl.BTW) voor niet-glastuinders waarbij o.a. in een uitgebreide lunch en een borrel is voorzien. Schrijf u snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!   

Wij hopen u op vrijdag 17 maart te kunnen begroeten !